Rólam

Szentkirályi-Szász Krisztina vagyok.

Executive coach.

23 éve dolgozom vezetőként. Kommunikációs, marketing, PR, fejlesztési, szakmai igazgató, ügyvezető, vezérigazgató, sőt állami vezető is voltam. Üzleti, állami és társadalmi szervezeteknél is szereztem tapasztalatot széles spektrumban a felsőoktatás irányításától a könyvkiadáson, a közigazgatás fejlesztésén át a sportig, az EU fejlesztési rendszerektől a fenntarthatóságon át az esélyegyenlőségig. A 7×7. életévemben elértem oda, hogy megosszam a megszerzett tudásomat másokkal.

Executive coachként elsősorban vezetőknek nyújtok támogatást. Ahogy a sportolóknak szüksége van edzőre a minél jobb teljesítmény elérése érdekében, úgy a vezetőknek is. Ahhoz, hogy a legnagyobb eredményt érjék el, mind szakmai, mind magánéleti területen helyt tudjanak állni, kell a személyi edző, vagyis a coach. Az ma már természetes, hogy az edzőteremben van személyi edzője valakinek, célom, hogy a vezetők is elfogadják ezt a munkájuk során. Mindig mindenki tud fejlődni!

Az ember 7 évente újabb életciklusba lép. Fontos lehet ezek áttekintése, tudatosítása. Ahogy legjobb tanáromtól tanultam, nem is kell probléma a megoldáshoz. A pozitív szemlélet, minden ember saját tehetsége, tudása, tapasztalata és a benne rejlő lehetőség együtt nyújt alapot arra, hogy bármely területen rövid idő alatt fejlődést érjünk el, az én vezetésem mellett.

Fontos számomra a természet szeretete és tisztelete. Ha mód  van rá, akkor a természetben való séta, amely jobban kinyitja az elmét, javasolt része lesz a folyamatnak.

Utóirat: kedvenc virágom a levendula, ezért hoztam létre a MagyarProvence Levendulabirtokot, amely Coaching Parkként is működik.

Mottó:

Egyetlen ismeret van , a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.  (Weöres Sándor: A teljesség felé)

Szakmai végzettségem, tagságok, publikációk